L’Ajuntament de Monòver va rebre una subvenció de la Diputació d’Alacant en l’anualitat de 2021 a favor d’Entitats Locals per a Inversions en Zones Verdes de titularitat municipal.

Una resolució que va eixir el passat 2021 en la que es va aprovar la quantitat de més de 40.000 euros.

Prop d’un any després, han començat les obres a una zona enjardinada ubicada al costat del carrer Sant Francesc, al barri de Santa Bàrbara.

En concret, es tracta d’un projecte que consta de dues parts: la primera és “condicionar la zona enjardinada ja existent, on es canviarà pràcticament tot, com ara noves jardineres, un nou paviment, dotació de nova vegetació, plantació de nous arbres, mobiliari, etc”, com expliquen des de la Regidoria de l’àrea.

La segona actuació, “es durà a terme a la parcel·la de darrere, on actualment no hi ha res i s’iniciaran les actuacions de condicionament d’aquest terreny. Està previst el sanejament de l’arbrat i la neteja de la parcel·la, així com el canvi d’una tanca existent en mal estat, per a dotar de més seguretat a la zona” A més a més, “es construirà un vial per a vianants que connectarà amb el parc, amb nou paviment, que arribarà fins a la part superior, on s’adequarà una àrea de descans amb una olivera al centre i amb bancs on poder seure i gaudir de la tranquil·litat del barri”.

En definitiva, “l’objectiu és crear un espai acollidor en el qual tothom puga passar el temps lliure, reunir-se i fer vida al carrer, com és tradició”, com remarquen.

Així, s’obrirà una nova zona d’esplai al nucli antic per als veïns dels voltants, on hi sol viure gent major que, potser, no té la possibilitat d’anar a una altre parc del poble i així, disposaran d’un lloc en el barri, la qual cosa el farà més agradable per a passejar i viure”, com expliquen des del Consistori.

Des del consistori “demanem paciència als veïns i veïnes per les molèsties que puguen tenir a causa de les obres, però són necessàries per a aconseguir aquest nou espai”.

Amb aquesta subvenció “ens encaminem a fer més complaent viure al nostre casc antic, on sabem que encara queden més actuacions per fer”. Per tant, “seguirem demanant més subvencions en aquest sentit, per tal de millorar la zona, sempre que siga possible”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí