L’Ajuntament de Monòver ha anunciat que, durant les pròximes festes nadalenques, la seua façana lluirà de manera especial.

I és que en unes setmanes quedaran instal·lats a la façana principal del consistori dos panells decoratius que contribuiran a incrementar l’ambient nadalenc en la Plaça de la Sala.

Es tracta de “dues estructures elaborades artesanalment amb motius nadalencs que se situaran al costat de les portes de l’Ajuntament i que podrem veure a partir del pròxim 7 de desembre, coincidint amb la celebració de la festa programada des de la Regidoria de Festes per a donar per inaugurada l’encesa de l’enllumenat de Nadal”, com expliquen.

L’adquisició d’aquests elements decoratius ha estat subvencionada per la Diputació d’Alacant amb 4.225,00 euros, el que suposa un 65% del pressupost invertit en aquests panells decoratius.

El motiu central que s’ha elegit per a aquestes composicions realitzades per l’artista faller Pedro Espadero són “uns grups de motxillers, per a destacar així la figura d’aquests personatges que formen part de la tradició monovera en Nadal”, segons remarquen des de la Regidoria de Festes.

A més, aquests panells serviran de decorat per al I concurs de nadales que s’ha organitzat coincidint amb la celebració de la festa “Encén el Nadal”, una convocatòria a la qual s’anima a participar a grups escolars, d’amics, famílies, companys de treball, veïns…, i en general a tots aquells que vulguen donar la benvinguda al Nadal cantant aquella nadala que més els agrade.

Les inscripcions estan obertes fins al 24 de novembre al correu fiestas@monovar.es.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí