Ayuntamiento de Monóvar

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Monòver ha convocat, un any més, a l’alumnat de sisè dels centres educatius monovers per tal que participen en dos Plens Escolars.

I és que tradicionalment, coincidint amb la celebració del Dia de la Constitució, es duu a terme aquest especial Plenari per tal de donar veu als més menuts de la població.

Com és costum, els preparatius van començar amb la reunió amb les tutores dels diferents grups que participen  per a coordinar conjuntament aquesta tradicional activitat que tant agrada als escolars.

A més a més, la setmana  passada, l’Alcalde de Monòver, Alejandro García i la regidora d’Educació, Pilar Seller, acompanyats pels regidors Loren Amat i Emilio Martínez, van visitar els centres on van mantenir una xicoteta xerrada amb l’alumnat i els van explicar com és la dinàmica de les sessions plenàries, així com la composició del ple municipal i de la corporació.

Així, s’han establert dues sessions plenàries per al pròxim 7 de desembre: la primera sessió serà a les 9.30 hores, mentre que la segona està prevista per a les 11:00h.

Diversos seran els assumptes a tractar pels xiquets i xiquetes que enguany formaran part de les dues corporacions municipals, les quals seran triades per a representar als seus companys.

Hi haurà un alcalde o alcaldessa, regidors i regidores, els quals hauran de preparar, amb l’ajuda de la resta de companys de classe, els assumptes que més els preocupen per a plantejar-los allà. Alguns dels temes que hi tractaran estan relacionats amb el Medi Ambient, la Cultura, les Festes o la Violència, entre altres.

Abans dels plens, l’alumnat triat per a desempenyar aquests càrrecs visitaran el saló de Plens on podran fer un assaig.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí