L’Ajuntament de Monòver ha publicat hui mateix un Decret mitjançant el qual es coneix la resolució de la subvenció de la Diputació d’Alacant per a minimitzar l’impacte econòmic que la crisi de la invasió d’Ucraïna per Rússia està suposant sobre pimes, micro pimes, xicotets empresaris autònoms i professionals de Monòver.

La subvenció està dotada amb un total de 177.943,90 euros, quantitat que es repartirà entre els 70 candidats que han optat a aquesta convocatòria. Per la seua banda, les ajudes oscil·laran entre els 1.185 euros i els 2.624,91 euros.

En aquesta ajuda tramitada des de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) “s’ha fet un important esforç perquè l’ajuda arribe a aquest col·lectiu, a causa de la complexa tramitació que porta”, com asseguren des de l’àrea.

En aquest sentit, des del Departament de Desenvolupament Local s’aposta “pels nostres xicotets empresaris i empresàries, i esperem que aquestes ajudes alleugen la complicada situació que ha originat el conflicte bèl·lic i la pujada dels preus, tant en els subministres com en la matèria prima”, segons indiquen. A més a més, “qualsevol professional que així ho necessite, pot posar-se en contacte amb el Departament en tot moment per a intentar trobar la millor manera d’ajudar-los”.

Cal destacar que entre el col·lectiu que rebrà l’esmentada ajuda es troben comerciants, professionals, així com pimes tant del casc urbá com del Polígon Industrial El Pastoret de Monòver.

María Amparo Maestre, Regidora de Política Comercial, Industrial i Desenvolupament Local, assegura que “seguirem treballant per trobar fòrmules d’impulsar als nostres emprenedors i emprenedores, a les pimes, comerciants…, i posarem tots els recursos que estiguen al nostre abast per a aconseguir-ho”.

Maestre ha aprofitat aquesta ocasió per a anunciar que “el pròxim any serà millor per a totes i tots, ja que aconseguirem, entre altres coses, posar en marxa l’Entitat de Gestió i Modernització del Polígon Industrial El Pastoret, així com avançar en la tramitació de l’ampliació d’aquest. A més a més, des de l’Agència de Desenvolupament Local continuarem assessorant a totes les persones que així ho necessiten”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí