La Regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Monòver informa que el passat 29 de desembre, es va clausurar el Taller d’Ocupació “Monóvar Emplea VI”, on deu persones van obtenir el Certificat de Professionalitat d’Activitats d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en el domicili.

A aquesta clausura va assistir l’Alcalde de Monòver, Alejandro García, així com el Regidor de l’Àrea, David Amorós, els quals van dirigir unes paraules d’enhorabona als alumnes “desitjant-los molta sort en les pròximes tasques que desenvolupen i animant-los a continuar formant-se”.

Per altra banda, al dia següent, el 30 de desembre, es va inaugurar el nou Taller d’Ocupació, anomenat “Monóvar Emplea VII”, el qual tindrà una durada d’un any.

Aquest projecte compta amb un pressupost de 251.354,40 euros, subvencionat per la Direcció General d’Ocupació i Formació. La concessió d’aquesta ajuda es va comunicar mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament de Monòver el passat 5 de setembre de 2022.

Com en el cas anterior, “Monóvar VII” tindrà una durada d’un any, concretament des del 30 de desembre de 2022 fins al 29 de desembre de 2023, “i les deu persones que hi participen, que enguany són totes dones, alternaran hores de formació amb altres de pràctica professional”, com remarca Amorós.

Els objectius bàsics d’actuació són “ajudar en l’àmbit sociosanitàri en el domicili i en el ‘Programa Respir Familiar’ a persones amb necessitats especials de salut física, psíquica i social, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per a mantindre i millorar la seua autonomia personal i les seues relacions en el entorn”, segons indiquen des de la Regidoria.

Així, el David Amorós destaca que “les persones seleccionades tindran l’oportunitat de conèixer un nou ofici a desenvolupar que li oferirà noves oportunitats laborals una vegada finalitzat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí