Aquest migdia s’ha constituït la nova Corporació Municipal de l’Ajuntament de Monòver a un Saló de Plens abarrotat de ciutadans i ciutadanes.

La Corporació que hui comença una nova legislatura està format per quatre grups: PSOE amb 9 regidors, PP amb 5, VOX amb dos i Som Poble, amb un regidor, els quals fan el total de 17 edils.

Després que els recent anomenats regidors i regidores juraren o prometeren el càrrec s’ha procedit a la votació del nou alcalde. Loren Amat ha resultat l’elegit per majoria absoluta, amb 9 vots a favor. Amat, porta huit anys com a regidor al govern local, i ha assegurat “treballar amb responsabilitat” per Monòver.

Aquesta sessió plenària, que s’ha repetit arreu el territori espanyol, ha començat de la mà de Clara Palacios, secretària de l’Ajuntament de Monòver, qui ha constituït la Mesa d’Edat, amb la regidora més major, M. Carmen Ballesta (PP), com a presidenta, i el més jove, Moisés Carrillo (VOX), el més jove, com a vocal.

En el seu discurs, Loren Amat ha donat la benvinguda a aquesta corporació als nous regidors i ha agraït la tasca desenvolupada en els darrers anys a l’alcalde que hui ha deixat el càrrec, Alejandro García, així com a la resta de regidors, tant els que continuen endavant en la pròxima legislatura, com a aquells que ja no hi estaran, com són: Verónica Amat, Pilar Seller, Enrique Poveda, Salvador Giménez (Chaulo), Alejandro García i Emilio Martínez, “per la seua implicació i dedicació en els darrers quatre anys”.

A més a més, el primer edil ha remarcat que “poder treballar per a continuar millorant el nostre poble és un dels desitjos que ens hem proposat i hem estat treballant perquè, a partir de hui, es puguen portar a terme tant els projectes ja iniciats com els nous projectes que faran de Monòver un poble que tots i totes volem”. Amat ha assegurat que no serà fàcil, però “amb responsabilitat i honradesa ho aconseguirem, com ho hem fet fins ara”.

El nou alcalde monover ha destacat que “som gent normal, gent treballadora, veïns i veïnes orgullosos del seu poble que donen un pas endavant per a assumir la responsabilitat de governar, treballant dia a dia per a transmetre aquest orgull de poble a tots i totes”.

L’alcalde ha indicat en el seu discurs que “és per a nosaltres una responsabilitat poder complir totes les expectatives de la gent que ens ha votat i de aquelles persones que no ho han fet. Que els passos que donem siguen els més adequats als interessos del nostre poble. La responsabilitat d’encertar i no equivocar-nos. Perquè a partir d’ara som el govern de tots i totes i així, entre tots i totes, junts, en comunitat i amb molta responsabilitat, farem realitat els nostres somnis”.

Amat ha finalitzat la seua intervenció assegurant als ciutadans i ciutadanes que “hui adquirim el compromís d’escoltar-vos, de caminar junts i deixar-nos la pell en fer possible les necessitats de tots i totes dins de les necessitats que tenim. Adquirim el compromís de no oblidar que som gent normal, treballadors i treballadores”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí