L’Ajuntament de Monòver ha presentat hui una activitat de promoció de les tradicions nadalenques monoveres per a la vesprada de la Nit de Nadal.

Així, el pròxim diumenge, 24 de desembre, s’ha previst la celebració d’un Passa-carrers Nadalenc, el qual anirà amenitzat per la música d’una xaranga que interpretarà cançons típiques d’aquesta època.

A més a més, segons indiquen des del Consistori, “aniran ambientats amb l’estètica típica dels motxillers, amb la intenció de promocionar aquesta tradició local i incentivar la seua perpetuació”.

La desfilada començarà a les 17:30 hores al carrer Major, davant l’Església i el recorregut de l’esmentat Passa-carrers Nadalenc serà: Plaça de la Sala, J. Quiles Mollà, Avinguda de la Comunitat Valenciana, Plaça de Donya Carmela, Luís Martí, Divina Pastora, Ronda de la Constitució, Juan XXIII, León Felipe, Plaça de l’Alcalde José Bernabé, Zurbarán, Pablo VI, Ronda de la Constitució, Exconvent, Major, Santa Bàrbara, Salamanca, Plaça de la Malva, Fonament i Mollana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí