La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monòver va anunciar la vesprada de dissabte l’avanç d’algunes activitats que tindrà Monòver durant el pròxim any per a celebrar que la ciutat ostentarà el títol de Capital Cultural Valenciana.

I és que, al taulell de l’entrada al Teatre Principal es va instal·lar un gran cartell anunciador amb alguns dels esdeveniments culturals previstos al teatre a partir del pròxim gener fins al novembre de 2024.

Cal destacar que, actualment, la Regidoria de Cultura “està treballant de valent, amb la Conselleria de Cultura, en la preparació de la Gala de Presentació de la Capitalitat Cultural, que tindrà lloc a València a principis de 2024”, com ha explicat Júlia Tortosa, Regidora de l’àrea.

A més a més, com ha remarcat la regidora, “en breu presentarem el cartell anunciador de la Capitalitat, el qual engalanarà els carrers del nostre municipi”.

Així, les activitats que s’han fet públiques fins ara són la representació teatral “La Vídua Valenciana”, de la Cia. La Valenciana, que s’ha previst per al 27 de gener a les 20:00h. A continuació, el 17 de febrer, arribarà al Principal “Win win”, de la Cia. La Negra. El mes de març “L’Últim ball”, de L’Horta Teatre, es representarà al Teatre Principal amb Alfred Picó i Carles Alberola.

El 27 d’abril s’ha previst l’obra “La Maria”, Premi Artista Revelació i Millor Disseny als premis Carles Santos de la Música Valenciana. La música d’arrels arribarà a la ciutat amb l’espectacle “Marala”, de la mà de Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, el 5 d’octubre de 2024, mentre que el 23 de novembre, La Troupe Malabo presentarà als monovers i monoveres l’obra “Los Pfeiffer”.

Amb aquesta primícia, “hem fet un avanç de la pròxima programació amb algunes de les activitats més importants que tindrem al llarg de 2024, perquè la ciutadania puga començar a agendar-les”, com ha indicat Júlia Tortosa.

Com es pot comprovar, “la programació hui anunciada té una forta presència de dones artistes i de productes arrelats a lla nostra cultura, que combinen tradició i modernitat, ja que el lema amb el qual vam guanyar la Capitalitat Cultural va ser ‘Monòver cultura d’arrels’, perquè volem un Monòver que no oblide les nostres senyes d’identitat, alhora que fusione noves formes d’expressió artística”, com ha comunicat la regidora.

Per la seua banda, Tortosa ha anunciat que “en passar les festes nadalenques es donaran a conéixer més detalls que, ara per ara, encara estan ultimant-se en col·laboració amb la Conselleria”.

Pel que fa a la presentació, “vam voler fer coincidir la publicació d’aquest avanç cultural amb el Concert de Nadal de l’Agrupació Musical La Artística de Monòver, per ser un dels actes més importants de l’any i per la càrrega simbòlica que té”, segons paraules de l’edil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí