La Regidoria de Mercat de l’Ajuntament de Monòver ha organitzat diversos esdeveniments per al mes de desembre amb l’arribada del Nadal.

La primera activitat es durà a terme el dissabte, 3 de desembre, amb la I Mostra d’Artesania on, 25 paradetes oferiran tot tipus d’artesanies, des de ganxet, amb ninots, roba infantil o bosses…, fins a macramé, obres d’art amb goma eva, barrets, màscares, roba evolutiva amb tela, incens… i decoració infantil, de fusta i nadalenca.

Se celebrarà a la Plaça de l’Exconvent des de les 10:00h fins a les 22:00h, aproximadament. A més a més, pel matí s’han previst dos tallers: A les 11:30 hores començarà un de Bombetes Gegants; mentre que a les 12:00h els assistents podran fer un Taller de pintura tèxtil nadalenca.

Per la seua banda, la vesprada continuarà animada amb les paradetes esmentades i, al voltant de les 17:00h, la música serà també protagonista de la mà del grup Pim Pam Plum.

Des de l’associació petrerina “Més que art” animen a la població i als artesans monovers “a passar per aquesta mostra, conèixer-nos i posar-se en contacte amb nosaltres”.

Les activitats continuaran al Mercat de Monòver els dissabtes 10 i 17 de desembre. I és que, entre les 11:30h i les 13:30h, es duran a terme a l’interior de l’edifici uns Tallers de Decoració de Nadal.

Segons expliquen les encarregades d’aquests, Leticia i Rosa, “aprofitarem materials i objectes i els reutilitzarem per a decorar les instal·lacions del mercat”. Per aquesta raó, “conviden a la ciutadania a gaudir d’uns matins divertits i creatius on agafaran idees per a utilitzar-les a les seues pròpies cases”.

“Es tracta d’una activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia ni cal portar cap tipus de material. Únicament imaginació i ganes de participar. Un acte dirigit a tot tipus de públic, al qual seria molt interessant acudir-hi en família”, com asseguren les responsables.

Per altra banda, continua el Cicle de Concerts al Mercat i, en aquesta ocasió, de la mà de la música clàssica.

Així, el 17 de desembre acudirà a l’espai diàfan de la primera planta del mercat el Trio Golberg, composat per un violí, un violoncel i un piano, mentre que el 31 de desembre, per a acomiadar l’any, actuarà el grup Cello Dreams, sota la direcció de Cecilia Martínez, els quals faran gaudir els assistents amb la música de nou violoncels.

Des de la Regidoria de Mercat animen a la població a participar d’aquesta programació i anuncien la seua voluntat de seguir celebrant actes culturals a les instal·lacions del Mercat Municipal per al pròxim 2023.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí