Aquest matí s’ha dut a terme al Centre d’Orientació Sociolaboral i Clínica El Molinet de Monòver la presentació de la I Jornada de l’Esport Inclusiu.

Una presentació que ha estat a càrrec d’Àlvaro Ferrándiz, president de la Unió Esportiva Monòver, i David Amorós, Regidor d’Esports. En l’acte han estat presents part de l’alumnat d’El Molinet, així com Loren Amat, Alcalde de Monòver, i Irina Nohales, Regidora d’Igualtat.

Aquesta iniciativa ha sorgit d’una col·laboració braç a braç entre la direcció d’El Molinet, Unió Esportiva Monòver i l’Ajuntament, per tal d’apropar les distintes disciplines esportives a l’alumnat del centre.

Com ha explicat Álvaro Ferrándiz, “aquest serà el primer esdeveniment esportiu organitzat en conjunt amb el qual l’alumnat d’El Molinet tindrà una jornada específica on ells seran els protagonistes i on podran compartir amb altres centres i fer un matí de convivència”.

L’esdeveniment s’ha previst per al pròxim diumenge, 17 de desembre, a les 9:30 hores, com ha indicat Ferrándiz, “farem diversos partits. Un triangular amb un partit de futbol sala, on jugaran contra altres equips i membres de la Unió Esportiva, que també particpiaran. L’acte acabarà amb el lliurament de trofeus”.

Una vegada finalitzat, “es durà a terme un partit de bàsquet, es llegirà un manifest i es farà un ‘saque de  honor’”, segons el president d’Unió Esportiva Monòver.

L’alumnat del C.O. El Molinet està molt actiu en matèria esportiva, “ja que és una disciplina necessària per a ells i que els enriqueix molt en la seua vida quotidiana”, segons paraules de Ferrándiz.

David Amorós, Regidor d’Esports, també ha explicat que “per a la Regidoria és molt important que es treballe per la inclusió i des d’ací hem treballat de manera estreta amb la Unió Esportiva Monòver perquè de celebraren aquests esdeveniments esportius en les instal·lacions esportives municipals”.

La celebració d’aquesta I Jornada “és un molt bon punt de partida perquè l’alumnat d’El Molinet gaudisca i passe un matí com ho fa la resta dels equips que competeixen en les instal·lacions municipals, i convidar a persones, esportistes, d’altres ciutats”, com ha remarcat Amorós.

És aquesta una manera de fer visible les seues necessitats, potenciar la inclusió en l’esport i compartir-ho amb la resta de la societat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí