Ayuntamiento de Monóvar

L’Ajuntament de Monòver, amb l’ajuda de l’Excma. Diputació d’Alacant, torna a posar en marxa una campanya per a promoure el comerç local i impulsar el consum en aquells establiments situats al terme municipal de Monòver.

Per tant, “tenint en compte els recursos limitats de les Administracions Locals, l’Ajuntament de Monòver posa en marxa el Bono-Nadal 2022 fins al pròxim 31 de desembre amb la intenció d’impulsar l’economia local”, com expliquen des del consistori.

Amb aquesta campanya es durà a terme la creació d’un sistema de bons en el comerç i els serveis “amb la finalitat de potenciar el desenvolupament econòmic dels petits i mitjans comerços, a nivell local”, com expliquen des del Consistori. Així, s’emetran i distribuiran els esmentats Bono-Consum.

En concret, es posarà a disposició dels ciutadans i ciutadanes de Monòver dos Bono-Nadal de 25 euros per habitant empadronat en el municipi, que consten en el PMH municipal, que compten amb més de 18 anys.

El consumidor podrà canviar el Bono-Nadal entregant-lo en l’establiment on efectue la compra, juntament amb el seu document d’identitat.

Els Bons només podrà usar-se en els establiments adherits a la Campanya Bono-Nadal Monòver 2022 i durant les dates de duració de l’esmentada campanya. Cal remarcar que aquests bons no són canviables per diners en efectiu i l’import de la compra haurà de ser, com a mínim, del doble del valor del Bono-Nadal. Els dos bonos es podran canviar en la mateixa compra o en diferents compres i comerços.

Com obtindre el Bono-Consum

Les persones interessades que compleixen els requisits hauran de sol·licitar-lo de forma telemàtica mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Monòver fins al pròxim 30 de novembre o bé de manera presencial els dies 23, 24 i 25 de novembre en el Registre de l’Ajuntament. A partir de hui, dilluns, 21 de novembre, es podrà arreplegar el document a l’Ajuntament de Monòver.

No obstant això, es recomana fer la sol·licitud de manera telemàtica, per tal d’evitar aglomeracions. Per a fer aquest procediment, és imprescindible tenir la Firma Digital, la qual es pot adquirir a l’Ajuntament de Monòver amb cita prèvia. En aquesta ocasió, la instància estarà disponible en la Seu Electrònica i no caldrà adjuntar cap document.

Una vegada sol·licitat el Bono-Nadal, la persona interessada (o alguna altra persona sempre que haja reomplert el formulari d’autorització) podrà arreplegar-los en les dependències que habilitarà l’Ajuntament fins al 30 de desembre.

El període de validesa d’aquest Bono-Consum serà fins al 31 de desembre de 2022.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí