La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Monòver ha anunciat hui alguns detalls de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que se celebra tradicionalment la vesprada del 5 de gener.

Enguany, des de la Regidoria, s’ha volgut dotar d’alguns canvis a aquest moment tan esperat per menuts i majors on la màgia i la il·lusió són les protagonistes en totes les llars monoveres.

Així, segons ha explicat Loren Amat, Alcalde i Regidor de Festes, “la Cavalcada començarà enguany a les 18:30h des de l’ermita de Santa Bàrbara”. Amat ha remarcat que “les sorpreses començaran en aquest precís moment, ja que Ses Majestats tenen previst arribar a la ciutat d’una manera especial”.

El recorregut donarà rellevància al nucli antic de la ciutat i, Melcior, Gaspar i Baltasar, caminaran pels carrers tradicionals monovers, “amb un afany d’apropar a aquests rellevants personatges als xiquets i xiquetes”, com anuncien des de Festes.

Així, la Cavalcada de 2024 recorrerà els carrers Santa Bàrbara, Salamanca, Plaça de la Malva, Bartolico, Fonament, Església i Major, per acabar a la Plaça de la Sala, on seran rebuts per les autoritats, les quals li lliuraran les claus de la ciutat. Seguidament, muntaran a la balconada principal de la façana de l’Ajuntament, des d’on faran el seu tradicional discurs a tots els assistents.

Els Reis Mags estaran acompanyats durant tot el recorregut, pels seus assistents, l’Herald Reial, així com el Grup de ball de Marina Chaumel, l’alumnat de ball de l’Escola d’Arts Escèniques Gravity, membres del Grup de l’Escola de Míriam Carrión, el ballet Gawazy, així com la Colla El Xirivell i La Artística de Monòver.

Les Corts d’Honor de les Festes de Setembre, de Santa Bàrbara i de la Tercera Edat de Monòver també hi participaran.

A més a més, cal destacar que algunes sorpreses més embelliran aquella vesprada, ja que està previst engalanar la Plaça de la Sala i els carrers del voltant amb uns detalls que han elaborat des de les distintes escoles monoveres.

Per altra banda, des de la Junta Festera de Monòver s’ha llançat un comunicat informant que “si alguna persona, menuda o major, vol acompanyar a Ses Majestats, ajudar-los amb els regals i formar part del seguici reial, podran fer-ho posant-se en contacte amb els membres de la Junta per tal de viure des de dins aquest gran esdeveniment”.

Des de l’Ajuntament de Monòver “desitgem a tota la població monovera unes molt bones festes de Nadal i que la il·lusió i l’alegria arribe a cada racó de la ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí