Ayuntamiento de Monóvar

La Regidoria de Participació Ciutadana es troba duent a terme unes activitats emmarcades dins la convocatòria de Promoció i Foment de la Participació Ciutadana, la Transparència i el bon govern dels municipis, mancomunitats i entitats locals menors, de la Diputació d’Alacant.

Es tracta d’una subvenció que l’Ajuntament de Monòver va demanar en el mes de maig passat i en juliol es va resoldre favorablement.

Ara per ara, estan desenvolupant-se les activitats relacionades dins aquesta ajuda. En concret, són tres propostes:

La primera, és un taller per a conscienciar a la joventut de la importància de la seua implicació en la vida municipal; la segona proposta està relacionada amb unes sessions de grups de discussió amb joves per a parlar de les seues propostes, inquietuds, i aportar-li informació de com participar; i, finalment, es col·locaran paradetes informatives a llocs determinats, on es facilitarà quanta més informació millor perquè la joventut monovera sàpiga com participar amb la vida del seu poble i es fomentarà que hi formen part.

Aquest projecte té un cost total de 10.000 euros, dels quals 9.000 euros els ha aportat la Diputació d’Alacant i la resta, la Regidoria de l’àrea.

Verónica Amat, Regidora de Participació Ciutadana, assegura que “els joves són el futur de Monòver i cal potenciar la seua implicació en assumptes que preocupen o tinguen a vore en la vida municipal. Per això, han d’involucrar- se amb el seu poble, perquè d’això depèn que la ciutat evolucione i cresca”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí