Les Regidories de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Monòver han informat les quatre activitats que s’han previst per als pròxims dies de Nadal.

Les activitats es duran a terme durant la setmana de Cap d’Any, concretament, des del dimarts al divendres al migdia.

Així, el dimarts, 26 de desembre, se celebrarà la ruta “Curiositats i anècdotes”, per la ciutat. Començarà a les 12:00 hores i és una activitat gratuïta, mentre que el dimecres, 27 de desembre, es farà una visita guiada al migdia a l’exposició temporal dedicada al Pare Juan Rico, mostra que es troba a la Sala Didàctica localitzada al costat del Museu d’Arts i Oficis.

Per la seua banda, el dijous, 28 de desembre, els assistents podran conéixer la pedania del Fondó de Monòver, on visitaran l’Espai Memorialista i el Refugi Antiaeri. Finalment, el divendres, 29 de desembre, es visitarà el Museu d’Arts i Oficis, on descobriran com era Monòver en el passat. El preu de les entrades és de 5 euros per persona. Les dues activitats seran a les 12:00 hores.

Les persones interessades a participar hauran d’inscriure’s posant-se en contacte amb l’Oficina de Turisme telefonant al número 671 28 30 27, escrivint un correu a l’adreça electrònica touristinfomonover@gmail.com o apropant-se físicament a la Tourist info, al carrer Teatre, 3.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí